Met deze TOTO-weddenschappen maak jij de finales van de play-offs nóg spannender
i

Pro Shots

Met deze TOTO-weddenschappen maak jij de finales van de play-offs nóg spannender

Noah Hoogenboezem • 13:02, 11-06-2023 / Laatste Update: 15:23, 08-01-2024

Na zondag is het Nederlandse voetbalseizoen voor de clubs definitief voorbij. FC Twente en Sparta strijden om een plek in Europa, terwijl Almere City een voorsprong moet verdedigen tegen FC Emmen om voor de 1e keer naar de Eredivisie te promoveren. Check hier hoe jij het clubseizoen succesvol af kunt sluiten bij TOTO met de finales van de play-offs!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Allereerst heeft TOTO de Boost van de Dag. Als Twente en Emmen thuis weten te winnen met 2-1, 3-1 of 4-1 dan krijg je liefst 17 keer je inzet terug. Dat klinkt als een grote gok, maar als we kijken naar de statistieken dan valt het reuze mee.

Twente scoorde namelijk in de laatste 5 thuiswedstrijden telkens 3 of 4 goals. Sparta scoorde de laatste 6 wedstrijden minimaal 1 keer en wist in alle 3 de potjes tegen Twente dit seizoen te scoren. FC Emmen moet na de 2-0-nederlaag eerder deze week minimaal 2 keer scoren en zal vol op de aanval moeten spelen. Dat is niet zonder risico. In de laatste 9 wedstrijden wist Emmen maar 1 keer de 0 te houden en Almere scoorde in 6 van de laatste 7 wedstrijden.

Goalgetter Boost

Bij de wedstrijd tussen FC Twente en Sparta is er ook nog de speciale Goalgetter Boost. Daarvoor moeten de spitsen Manfred Ugalde en Tobias Lauritsen beide scoren in de reguliere speeltijd.

Ugalde scoorde in 3 van de laatste 5 wedstrijden van Twente. Sparta-spits Lauritsen zal een goed gevoel hebben bij zijn terugkeer in de Grolsch Veste, want in april wist hij zelfs 2 keer te scoren toen het 3-3 werd. Voor een doelpunt van beide goalgetters ligt een quotering van 12,00 op je te wachten.

Doelgerichte Lauritsen

Natuurlijk kun je per wedstrijd ook nog op allerlei andere dingen inzetten als je het iets meer op safe wil spelen. Wat denk je bijvoorbeeld van 1,95 keer je inzet voor minimaal 1 schot op doel van Lauritsen. De Spartaan schiet dit seizoen gemiddeld vaker dan 1 keer per wedstrijd op doel en staat daarmee in de top 10 van spelers met het hoogste aantal schoten op doel in de Eredivisie.

Hier moet je op letten bij Emmen - Almere City

Zoals eerder gezegd zal FC Emmen moeten aanvallen en is de verdediging verre van waterdicht. Als beide teams scoren en FC Emmen wint dan kun je 4,00 keer je inzet krijgen.

Van alle spelers schiet Lance Duijvestijn, die 2 keer scoorde in de heenwedstrijd, gemiddeld het vaakst op doel. Als hij zijn seizoensgemiddelde haalt en dat 1 keer doet heeft TOTO een quotering van 1,70 in petto voor je. Eerder deze week schoot hij 2 keer op doel en doet hij dat weer dan gaat die quotering omhoog naar liefst 4,25.

Andere weddenschappen

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties bij TOTO op zondag. Check hier bijvoorbeeld alle Specials.