Komt dat schot! Check deze hoge quotering bij een goal van afstand van Reijnders
i

Getty

Komt dat schot! Check deze hoge quotering bij een goal van afstand van Reijnders

Trevor Wagener • 14:38, 25-08-2022

AZ strijdt donderdagavond in Portugal voor een ticket voor het hoofdtoernooi van de Conference League. Gil Vicente is de tegenstander! Een week geleden won AZ met liefst 4-0 van de Portugezen. Check hier ook de tv-gids voor de return!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Gil Vicente had vorige week niets te vertellen in het AFAS Stadion. Hoewel AZ een riante voorsprong verdedigt, zal de ploeg van trainer Pascal Jansen vooral niet tegen gekkigheden als onnodige kaarten of vervelende blessures aan moeten lopen. Daarbij is iedere gemaakte (uit)goal natuurlijk goed voor het vertrouwen én lekker meegenomen.

Lees ook: Check hier de vermoedelijke opstelling van AZ voor het bezoek aan Gil Vicente

TOTO-special

AZ-middenvelder Tijjani Reijnders lijkt opnieuw verzekerd te zijn van een basisplaats. De lopende controleur met gave trap krijgt dit seizoen het vertrouwen van Jansen en betaalt dat vooralsnog prima uit. TOTO heeft dan ook een bijzondere player special 'op' de 24-jarige Reijnders gezet.

Stel dat: Reijnders van buiten het 16-metergebied scoort, krijgt men voor ieder ingezette euro op deze bewuste special liefst 8 euro terug! Reijnders maakte tot nu toe 27 officiële doelpunten in het betaalde voetbal en het merendeel daarvan kwam via zijn specialiteit: het schot van afstand.

Conference League bij TOTO

Het belooft een heerlijk drukke avond te worden qua play-offs van de Conference League bij TOTO. Check hier het hele Conference League-aanbod.

Lees ook: TV-gids! Hier kijk je donderdagavond naar de return tussen Gil Vicente en AZ

"Reijnders, JA! WEER!" 💥🎯

Afstandschoten kan je wel overlaten aan Tijjani Reijnders. 👏 pic.twitter.com/AyiaTivnxw

— ESPN NL (@ESPNnl) September 26, 2021