Kraker tussen Barney en Price: beide vroeg on fire geeft hoge odd
i

Getty Images

Kraker tussen Barney en Price: beide vroeg on fire geeft hoge odd

Rick Kraaijeveld • 19:46, 27-12-2022 / Laatste Update: 22:32, 07-01-2024

Dinsdagavond staat de dartskraker Raymond van Berneveld tegen Gerwyn Price op het programma. Het is dé wedstrijd van de avond tussen de Nederlandse ervaren rot en de huidige nummer 1 van de wereld. TOTO heeft wat speciale odds daarvoor gemaakt, en als ze allebei al vroeg op stoom zijn kan dat zomaar eens lekker uitpakken qua odds.

De heren staan tegenover elkaar in de 3e ronde van het wereldkampioenschap darten in Londen. Het legendarische toernooi kende al heel wat verrassingen, Barney zou zomaar de volgende kunnen zijn. Price wist op TV namelijk nog nooit van de Nederlander te winnen, dat statistiekje heeft hij dus alvast in zijn voordeel.

Odds kunnen onderhevig zijn aan verandering

Vliegende start

Een vliegende start is waar iedereen op hoopt, gevolgd door een hoop vuurwerk de hele partij door. TOTO heeft een odd gezet op zo'n vliegende start. Mochten beide spelers in de openingsleg een 180'er gooien, wordt de inzet 10x uitbetaald. Blijven de heren op dreef, dan zijn er nog wat specials te vinden; een 9-darter in de wedstrijd staat een odd van 26 tegenover.

De winnaar komt in de 4e ronde van het toernooi Ryan Searle of Jose Oliveira de Sousa tegen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+