Davy Klaassen, misschien wel de beste speler bij Ajax-Liverpool, over zijn wissel: ‘Dat kan, toch?’

21 oktober 2020

BSR Agency

Ajax hield een zure nasmaak over aan een redelijke wedstrijd tegen het ijzersterke Liverpool. De Engelse topclub was met 0-1 te sterk, terwijl er voor de Amsterdammers meer in had gezeten. Zo constateerde ook Davy Klaassen.


"Zonde, we hadden denk ik wel een punt verdiend", aldus Klaassen voor de camera van SBS 6. "We creëren de kansen, maar die moeten er wel in. Je kunt jezelf altijd dingen verwijten, maar we hadden sowieso een van de kansen moeten maken. Het woord 'zonde’ overheerst, ja. We gaan altijd voor het hoogst haalbare", zei de afgelopen transferwindow teruggekeerde middenvelder, die in de slotfase naar de kant werd gehaald. "Dat kan, toch? Misschien wilde de trainer frisse benen voor de laatste minuten."
Reactie Blind
Ook Daley Blind, die tegen Liverpool als middenvelder speelde kon onmogelijk tevreden zijn met het resultaat. "We hadden er minimaal eentje moeten maken", aldus de Oranje-international. "Iedere wedstrijd gaat om details. Je kunt stellen dat het ongelukkig is dat we hebben verloren, maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen", keek blind voor de camera van Ziggo Sport in de spiegel.

Atalanta
In dezelfde groep won Atalanta met 0-4 van Midtjylland, waardoor de Amsterdammers de 3e plaats in poule D bezetten.