Donder en bliksem boven Eindhoven: Jong PSV - Go Ahead gestaakt door onweer

admin • 00:47, 11-04-2018 / Laatste Update: 18:52, 05-01-2024

Go Ahead Eagles moet waarschijnlijk volgende week voor een paar minuten en met een achterstand van 6-0 terug naar Eindhoven. Scheidsrechter Sta Teuben staakte het duel vanwege hevige regenval en onweer boven Eindhoven in de 85ste minuut.

PSV leidde op dat moment met 6-0. Voor Jong PSV scoorden voor de rust Nikolai Laursen (2 keer) en Sam Lammers. Vlak voor rust scoorde Joey Groenbast ook nog in zijn eigen doel. Na de hervatting maakte de IJslander Albert Gudmundsson nog 2 goals, waarvan één uit een strafschop.

Donder en bliksem in het Philips Stadion, waar het 3 weken geleden nog voelde als -25. Onverantwoord om zo verder te gaan. pic.twitter.com/ASUUlJnqt2

— Rik Elfrink (@RikElfrink) April 10, 2018

Met nog 5 minuten en 44 seconden op de klok en een 6-0 stand moeten Jong #PSV en Go Ahead Eagles dit duel nog uitspelen. Een sportieve nachtmerrie voor alle partijen en vooral voor Go Ahead Eagles.