FC Groningen is na 3e afwijzing nog steeds op zoek naar nieuwe trainer

29 november 2022

Getty Images

Het lukt FC Groningen maar niet om een nieuwe trainer te strikken. Na lijntjes te hebben uitgegooid richting Dick Lukkien en Joseph Oosting heeft ook Dick Schreuder besloten om niet toe te happen.


De Trots van het Noorden dacht met Dick Schreuder eindelijk een nieuwe coach binnen te hebben. RTV Oost geeft echter aan dat de broer van Ajax-trainer Alfred Schreuder PEC Zwolle trouw blijft.

Gesprekken leveren niets op
Wel geeft RTV Oost aan dat er is gesproken tussen de leiding van de Groningers en de trainer van PEC. De oefenmeester heeft na een serie van gesprekken echter besloten om te bedanken voor de overstap. Dat Schreuder alsnog bedankt voor de positie, zal niet lekker gevallen zijn bij technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Dit omdat de Groningers al enige tijd op zoek zijn naar een nieuwe trainer.

Ontslag Wormuth
Sinds het ontslag van Frank Wormuth in de winterstop krijgt Groningen de ene na de andere afwijzing binnen. Zo bedankten ook Lukkien en Oosting eerder voor de functie. Nu Schreuder de functie ook niet zal vervullen, moet Fledderus weer verder zoeken. Groningen staat momenteel 15e in de Eredivisie.