Veerman kijkt vooruit naar EK 2024, maar baalt nog steeds van afwezigheid op WK

9 december 2022

Getty Images
joey-veerman-psv-wk-2022-ek-2024-louis-van-gaal-ronald-koeman

Joey Veerman ging in gesprek met Omroep Brabant over hoe het WK verloopt en over Cody Gakpo. Zelf was hij ook lang in de race voor een plekje in de WK-selectie, maar hij viel toch af. "Ik vind het ook heel jammer dat ik er niet bij zit", zei de PSV-middenvelder.


Hij baalt er soms nog van dat hij nu niet in Qatar is. "Ik vind het ook heel jammer dat ik er niet bij zit." Wel kijkt hij alvast vooruit, naar een volgende stip aan de horizon. "Het EK 2024 heb ik in mijn hoofd, daar wil ik graag bij zijn. Je weet alleen nooit hoe keuzes uitpakken en wat Ronald Koeman van mij verwacht." Hij is in ieder geval vastberaden: "Misschien moet ik nog meer goals maken en assists geven."

Gakpo
Samen met Armando Obispo blikte Veerman vooruit op de kwartfinale Nederland - Argentinië. Ze kijken natuurlijk met extra veel plezier naar ploeggenoot Cody Gakpo. "Ik hoop dat Gakpo gaat knallen. Hij schiet er tot nu toe alles in, met links of rechts maakt hem niet uit", zei Veerman. Obispo is ook trots op hun ploeggenoot: "Je weet van elkaar wat je ervoor hebt moeten laten. Dan vind ik het heel mooi dat hij beloond wordt."