Matchwinner Senesi naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken van z’n arm

10 november 2019

BSR Agency

Marcos Senesi beleefde zondag zijn beste wedstrijd in het shirt van Feyenoord tot nu toe. De Argentijn kopte in de slotfase de beslissende 3-2 binnen tegen RKC Waalwijk. Er is wel een kans dat hij een gebroken arm heeft overgehouden aan de wedstrijd.


De Argentijn kreeg een luid applaus van de aanhang en moest door de medische staf naar de kant worden gehaald omdat hij zelfs met een armblessure, er wordt gevreesd voor een botbreuk, het veld weer in wilde stormen.

Foto's maken
Trainer Dick Advocaat was blij voor Senesi, die na de wedstrijd naar het Erasmus Medisch Centrum moest om foto’s te laten maken van zijn onderarm. ,,Zijn goal was geweldig, maar hij speelde ook geweldig. Dat doelpunt kan een enorme impuls voor hem zijn. Sinds zijn komst heeft hij best wat over zich heen gekregen. Vandaag heeft hij laten zien dat hij een goede aankoop is’’, zei de 72-jarige coach, die hoopt dat Senesi niet uit de roulatie zal zijn met een botbreuk.

Advocaat legt uit
De verdediger probeert zo snel mogelijk Engels te leren, tot groot plezier van Advocaat. ,,Ik ben naar hem toegegaan en heb hem gezegd: ‘Of je nu Engels of Chinees praat, maakt me niet uit, maar communicéér. Ze moeten je horen op dat veld’.’’