🎥 | PSV vecht zich van 0-2 naar 3-2 en klimt naar plek 2 in de Europa League

Robert Hüsken • 23:53, 26-11-2020 / Laatste Update: 13:51, 07-01-2024

PSV heeft goede zaken gedaan in de Europa League. De Eindhovense voetbalclub boog een 2-0 achterstand om in een 3-2 overwinning tegen PAOK. Mede door de 2-1 overwinning van Granada op Omonia Nicosia stijgt PSV naar de 2de plek in de poule.

PSV kende een dramatische start. De Eindhovense ploeg stond al na 3 minuten met 1-0 achter tegen PAOK. Donyell Malen leek meteen de 1-1 te maken, maar die goal werd zwaar onterecht afgekeurd. Check deze video maar. Daarna werd het ook nog 0-2. Gelukkig voor PSV maakte Cody Gakpo de aansluitingstreffer (1-2).

Tweede helft

PSV boog binnen 7 minuten in de 2de helft een 1-2 achterstand om in een 3-2 voorsprong. Heel netjes.

Jammer is dat PAOK na de 4-1 in Griekenland wel een beter onderling resultaat heeft dan PSV.