Twente gelijk tegen Nordsjaelland, Heerenveen maakt gehakt van amateurs

Brian Vesseur • 23:00, 04-07-2017 / Laatste Update: 03:17, 06-01-2024

FC Twente heeft in Vriezenveen 1-1 gespeeld tegen FC Nordsjaelland. Dylan George scoorde namens de Tukkers, Collins Tanor zorgde voor de gelijkmaker. De rake vrije trap van de 19-jarige George is hieronder te zien.

Het mooie doelpunt van Dylan George in beeld! #twenor (1-0) pic.twitter.com/2D8HKA8SoG

— FC Twente (@fctwente) July 4, 2017

Heerenveen wist met dikke cijfers te winnen van VV Buitenpost. Op Sportpark de Swadde, het terrein van Buitenpost, werd het 1-16. Na 45 minuten stond het 'pas' 0-5. Henk Veerman kwam in de tweede helft in het veld en scoorde 4 keer. Ook Pelle van Amersfoort (2) en Justin Vlap (2) waren meerdere malen trefzeker. Opvallend: de 15-jarige Arjan van der Heide was ook goed voor een doelpunt. In totaal scoorden 11 spelers een doelpunt.