Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord op bezoek bij FK Drita

22 juli 2021

Feyenoord speelt donderdagavond in de 2e voorronde van de Conference League tegen FK Drita uit Kosovo. De Rotterdammers trappen om 21:00 af. Hoewel de selectie van Arne Slot nog niet helemaal compleet is, zal de 1e klus toch geklaard moeten worden. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Stadionclub.


Volgens Algemeen Dagblad begint Justin Bijlow in de goal en wordt de defensie gevormd door Marcus Pedersen, Leroy Fer, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Op het middenveld krijgen Jens Toornstra, Orkun Kökcü en Guus Til de voorkeur. De aanval wordt waarschijnlijk gevormd door Bryan Linssen, Robert Bozeník en Luis Sinisterra.

Lees ook: 'Op deze zender kijk je naar Drita vs Feyenoord'

Geen Jahanbakhsh in Kosovo
Aanwinst Alireza Jahanbakhsh was al wel bij de training van Feyenoord, maar is niet mee afgereisd naar Kosovo. Aldaar draagt Leroy Fer de aanvoerdersband. Voormalig aanvoerder Steven Berghuis werd de voorbije week gepresenteerd door aartsrivaal Ajax.

Conference League Feyenoord
Om de Conference League te bereiken, zal Feyenoord 6 (!) wedstrijden moeten overleven. Mocht Feyenoord de 'klus van Drita' klaren, wacht in de 3e voorronde een tweeluik met het Zwitserse Luzern.