Barcelona ontsnapt door videoscheidsrechter aan laat puntenverlies

admin • 02:23, 26-08-2018 / Laatste Update: 23:13, 07-01-2024

FC Barcelona is aan het begin van het Spaanse voetbalseizoen nog niet in de grootste vorm. De regerend landskampioen won moeizaam met 0-1 van Real Valladolid, nadat het vorig weekend in de openingswedstrijd pas laat afstand nam van Deportivo Alavés (3-0).

Ousmane Dembélé maakte in de 57ste minuut het enige doelpunt. De Franse aanvaller schoot diagonaal raak nadat Sergi Roberto de bal vanaf de achterlijn met zijn hoofd teruglegde. Valladolid leek in blessuretijd gelijk te maken, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt na het raadplegen van de videoscheidsrechter wegens buitenspel af.