Beauty's bezorgen Juventus bekerzege op AC Milan (video)

admin • 23:50, 25-01-2017 / Laatste Update: 22:57, 07-01-2024

Juventus zit heeft het kwartfinaleduel van de Coppa Italia gewonnen. Tegenstander AC Milan werd in Turijn met 2-1 verslagen.

Eerst was het Dybala die de bal in de tiende minuut ontving van Asamoah en hem op prachtige wijze meenam het strafschopgebied in. Vrij voor Donnarumma schoot de Argentijn snoeihard binnen.

Gol, gol, gol! Het is Dybala die Juventus op 1-0 voor zet tegen AC Milan. Mooie treffer #juvmil #ZiggoSport pic.twitter.com/NjU49xi2hA

— Ziggo Sport Totaal (@ZiggoSport) 25 januari 2017

Elf minuten later mocht Pjanic aanleggen voor een vrije trap. De Bosniër schijnt dat nou eenmaal goed te kunnen en woensdagavond liet hij maar weer eens blijken dat dat klopt. Muur staat voor lul, keeper kansloos, bal in het doel: 2-0.

Witzwart Turijn juicht alweer! Nu Pjanic die lekker toeslaat uit vrije trap: 2-0 en AC Milan in de problemen #juvmil #ZiggoSport pic.twitter.com/SVwILVTtI5

Na rust moest Milan met een reactie komen en dat deed het ook. Spits Carlos Bacca volleerde prachtig binnen en gaf zijn team nog wat hoop. In het restant van het duel lukte het de Milanezen niet meer om de wedstrijd te keren, dus mag Juventus zich nu gaan opmaken voor de halve finale.