De Carabao Cup: Newcastle verliest in blessuretijd, Stekelenburg door met Everton

Brian Vesseur • 00:48, 30-08-2018 / Laatste Update: 15:46, 07-01-2024

Everton gaat naar de derde ronde van de Carabao Cup. Roterham United werd op Goodison Park met 3-1 verslagen. Newcastle United wist niet te winnen: door een gestoorde slotfase verloor het van Nottingham Forest.

Maarten Stekelenburg begon onder de lat van Everton en zag zijn ploeg niet al te veel problemen hebben met Roterham United. Gylfi Sigurdsson zette The Toffees voor rust op 1-0 en na rust leek Dominic Calvert-Lewin het karwei af te maken met de 2-0.

In de 86ste minuut zorgden de bezoekers er via Will Vaulks nog wel voor dat Stekelenburg eenmaal moest vissen. Omdat Calvert-Lewin meteen orde op zaken stelde met zijn tweede van de wedstrijd werd het niet meer spannend: 3-1.

Er waren ook nog andere duels in de Carabao Cup. Millwall won van Plymouth met 3-2. Watford won met 2-0 van Reading.