Haller maakt de winnende vanaf de stip (video)

admin • 23:58, 20-09-2017 / Laatste Update: 10:56, 12-12-2023

Sébastien Haller heeft Eintracht Frankfurt donderdag voorbij 1. FC Köln geschoten. De 23-jarige Fransman maakte in de 1e helft een strafschop. Dat was de enige goal van de wedstrijd in Keulen: 0-1.

Het was voor Haller zijn 1e goal in de Bundesliga, na 5 speelrondes. De van FC Utrecht overgekomen spits scoorde al wel in de beker. Haller stond donderdag voorin met Ghanees international Kevin-Prince Boateng.

Nederlanders op de bank

Jetro Willems bleef de hele wedstrijd op de bank bij de ploeg van Niko Kovac. Jonathan de Guzman viel halverwege de 2e helft in voor Ante Rebic.

Eintracht Frankfurt klimt door de overwinning naar de 10e plek in de Bundesliga. 1. FC Köln is na 5 duels in de Duitse competitie nog altijd zonder punten. Ze verloren vorige week ook met 3-1 van Arsenal in de 1e poulewedstrijd in de Europa League.