Lachwekkend: Bayer Leverkusen nog slechter in strafschoppen dan PSV (video)

Robert Hüsken • 10:12, 06-12-2016 / Laatste Update: 02:12, 06-01-2024

Wie denkt dat PSV last heeft van een penalty-syndroom, moet even over de grens kijken. Het begint gewoon lachwekkend te worden wat Bayer Leverkusen dit seizoen presteert vanaf de strafschopstip. Alle 4 de pingels gingen mis. De laatste, van Javier Hernandez, was nog het meest lachwekkend.

In de 88ste minuut kon 'Chicharito' zijn club Bayer Leverkusen naar de overwinning schieten tegen SC Freiburg. Zijn strafschop was echter zo slecht, dat het Bundesliga-duel in 1-1 eindigde. Na Hakan Calhanoglu (tegen RB Leipzig, 2-3), Charles Aranguiz (tegen Augsburg, 0-0) en flip fluitketel zelf (tegen Eintracht Frankfurt, 1-2), miste meneer ook nu. Hij schoot recht tegen de de voet van Freiburg-doelman Alexander Schwolow. Daardoor staat de Mexicaanse spits nu al 798 minuten droog.