Liverpool raapt na comeback 'gewoon' weer 3 punten op

BSR

admin • 23:52, 24-02-2020 / Laatste Update: 22:12, 05-01-2024

Liverpool heeft een spannend avondje achter de rug. De bijna-landskampioen van de Premier League kreeg een sterk West Ham United op bezoek, dat zelfs op een 1-2 voorsprong kwam. Door wat hulp van keeper Lukasz Fabianski werd het uiteindelijk toch 3-2.

Georginio Wijnaldum kopte Liverpool al vroeg op voorsprong, maar de gelijkmaker lag een paar minuten later al in het net. Pas in de 2e helft zorgde West Ham voor een stunt door op 1-2 te komen. Mo Salah en Sadio Mané trokken daarna de boel weer recht.

Liverpool staat 22 punten voor op Manchester City en kan over een paar weken definitief kampioen worden. De ploeg van Jürgen Klopp won 26 wedstrijden en speelde 1 keer gelijk en de laatste 18 potjes werden gewonnen.