Lyon walst mede dankzij Memphis, Tete en Traoré over Saint-Etiènne heen

admin • 00:36, 06-11-2017 / Laatste Update: 08:32, 05-01-2024

Olympique Lyon heeft mede dankzij een goal van Memphis Depay ed derby tegen AS Saint-Etiènne gewonnen. Na 10 minuten opende Depay al de score in een wedstrijd die uiteindelijk in 2-0 eindigde.

Depay is lekker op dreef bij zijn Franse club. Hij heeft de laatste 4 wedstrijden in het shirt van Lyon 5 keer gescoord en 1 assist gegeven. Nabil Fekir maakte de 2-0 na 25 minuten spelen.

Cool as you like from ex-Manchester United man Depay! pic.twitter.com/myaPEWdxOf

— Goal UK (@GoalUK) 5 november 2017

Vlak na rust pakte Leo Lacroix van Saint-Etiènne een rode kaart. Daarna was het nog een koud kunstje voor Lyon om de 3 punten mee naar huis te nemen. Kenny Tete was ook nog belangrijk voor zijn ploeg. In de 58ste minuut gaf hij de assist aan Mariano Diaz, die de 3-0 maakte.

5-0 en supporters op 't veld

Van de aanvallers had eigenlijk alleen Bertrand Traoré niet gescoord, dus dat deed hij maar even in de 65ste minuut. Fekir had toen nog niet genoeg van het feestje en wilde nog wel een goal meepikken. In de 84ste minuut maakte hij de 5de namens de bezoekers. Hij vierde zijn goal door zijn shirt à la Messi uit te trekken en te tonen aan de supporters van Saint-Etiènne, maar die waren daar niet van gediend en bestormden het veld. Daardoor lag de wedstrijd geruime tijd stil. Check de video's hierrrr.

Na de hervatting werd er niet meer gescoord.