🎥 | Forest-fan gearresteerd na geven van kopstoot aan Sheffield-spits Billy Sharp

18 mei 2022

Wat een beelden uit Engeland van dinsdagavond: Nottingham Forest versloeg Sheffield United in een topkraker na penalty's en behaalde daardoor de finale van de play-offs op Wembley. Tijdens de feestelijkheden op het veld vond 1 'supporter' het nodig om Sheffield United-speler Billy Sharp een kopstoot te geven. De man is diezelfde avond nog gearresteerd door de politie van Nottinghamshire.


Zie ook: 'Forest-doelman Brice Samba gebruikte deze spiekbrief bij succesvolle penaltyserie tegen Sheffield United'

De 36-jarige Sharp stond voor zijn dug-out te balen van de verloren penaltyserie. Voor zijn neus vierden talloze uitzinnige Forest-supporters feest tijdens een gigantische veldbestorming. In alle drukte zag Sharp de gever van de kopstoot niet aankomen. De aanvaller en aanvoerder van Sheffield viel meteen tegen de vlakte en had enkele hechtingen nodig om zijn verwondingen te helen.

Fan geeft voetballer Billy Sharp kopstoot
Na afloop spraken beide clubs van een schande. Sheffield-manager Paul Heckingbottom verwacht de de kopstootgever een lange gevangenisstraf zal krijgen. De man is opgepakt vanwege mishandeling. Sharp speelde in het seizoen 2012/2013 op huurbasis voor Forest, als speler van Southampton. Voor Forest scoorde hij 11 keer in 40 wedstrijden. Check hieronder de reacties van zowel Sheffield als Forest:


Zie ook: 'Nottingham Forest viert gang naar Wembley met eigen supporters tijdens pitch invasion'