AD-columnist slaat terug: boycot Feyenoord

AD-columnist slaat terug: boycot Feyenoord

Harry Nijland • 12:16, 12-08-2015 / Laatste Update: 02:22, 13-12-2023

AD-columnist Sjoerd Mossou komt op voor VI-journalist Martijn Krabbendam. De journalist in kwestie had van de Feyenoord-selectie een brief ontvangen waarin staat dat de spelers niet meer met hem willen praten. Mossou slaat in zijn column in het AD op ludieke wijze terug.

"Het was best een moeilijke beslissing, en ik heb er lang over nagedacht, maar het is helaas niet anders. Per direct heb ik besloten de directie, spelersgroep en media-afdeling van Feyenoord te boycotten. Nou ja, 'boycotten' is eigenlijk niet het goede woord. Laat ik het zo zeggen: ze mogen me even niet meer te woord staan. Ze zijn natuurlijk van harte welkom om mijn stukjes te lezen in de krant, of om gezellig een kopje koffie te komen drinken, maar het is niet de bedoeling dat ze dan mijn vragen gaan zitten beantwoorden, of erger: officiële statements afgeven", schrijft Mossou. 

Mossous zogenaamde 'boycot' geldt tot en met komend weekend, en misschien wel langer, maar dat hangt ook een beetje van Feyenoord zelf af, schrijft hij. "Stadionspeaker Peter Houtman en dat blonde meisje van de Kuip-brasserie mogen me wél gewoon te woord staan, maar dan moeten ze me eerst even netjes faxen. De perschef heeft het nummer wel.", besluit hij zijn column.

Lees hier zijn hele column.

Lees ook: In beeld: de strijd om de mooiste verzorgster.

Lees ook: 5 razend interessante huuropties voor elke eredivisieclub.

Lees ook: Mourinho verbant knappe clubarts na ruzie in dug-out