Arsenal en Spurs delen punten na boeiende derby

admin • 20:13, 08-11-2015 / Laatste Update: 07:24, 15-01-2024

Arsenal heeft zondag nagelaten koploper te worden in de Engelse Premier League. In de derby van Noord-Londen tegen Tottenham Hotspur kwam de ploeg van trainer Arsène Wenger thuis niet verder dan 1-1. Harry Kane zette Spurs na een half uur op voorsprong, waarna Kieran Gibbs een kwartier voor tijd een thuisnederlaag voorkwam. Arsenal profiteerde daarmee niet optimaal van het puntenverlies dat Manchester City eerder op de dag leed bij Aston Villa (0-0). The Gunners staan op doelsaldo tweede achter

Liverpool leed thuis tegen Crystal Palace de eerste nederlaag onder trainer Jürgen Klopp: 2-1. Yannick Bolasie zette Palace halverwege de eerste helft op 0-1, vlak voor rust maakte Philippe Coutinho gelijk. Tien minuten voor tijd maakte Scott Dann 2-1. Palace klimt daardoor over Liverpool heen naar plek acht. The Reds zijn tiende.