Baines wil eerder einde transferperiode

Baines wil eerder einde transferperiode

admin • 12:18, 08-09-2015 / Laatste Update: 12:16, 13-12-2023

De transferperiode moet voor het begin van het nieuwe seizoen afgelopen zijn. Dat zegt voetballer Leigthon Baines op de website van Everton. Door veel geruchten werd het een onrustige transferzomer bij Everton.

John Stones, teamgenoot van Baines bij Everton, stond in nadrukkelijke belangstelling van de Engelse topclub Chelsea. Er waren veel berichten rond de 21-jarige Stones maar een transfer ketste af. Volgens Engelse media is Chelsea viermaal met een bod gekomen, maar ook het laatste bod van 37 miljoen pond werd door Everton afgeslagen.

,, Het is een drukke periode geweest, helemaal voor John. Mensen zien niet wat het allemaal doet met zo'n jongen. Het is nu aan John om zichzelf weer te focussen op Everton, de hele club wil hem hierbij helpen", stelt Baines.

De momenteel geblesseerde verdediger sluit zich met zijn uitspraken aan bij zijn manager Roberto Martinez. Eerder liet Bayern München voorzitter Karl-Heinz Rummenige ook al weten voor een eerder einde van de transferperiode te zijn.

Lees ook: 'Speler betaalde trainer om mee te mogen doen'