Bundesliga: eigen goal Jeremiah St. Juste helpt Schalke 04 aan een punt
i

BSR Agency

Bundesliga: eigen goal Jeremiah St. Juste helpt Schalke 04 aan een punt

Robert Hüsken • 19:09, 07-11-2020 / Laatste Update: 18:47, 07-01-2024

Schalke 04 is op het nippertje ontsnapt aan een nieuw dieptepunt in een vooralsnog dramatisch seizoen. De ploeg uit Gelsenkirchen ontsnapte op het nippertje aan een nederlaag tegen het nog puntloze FSV Mainz en zakt zo niet weg naar de laatste plaats. Door een laat eigen doelpunt van Jeremiah St. Juste werd het 2-2.

De laatste zege van Schalke dateert alweer van 17 januari, toen er voor 62.270 toeschouwers met 2-0 werd gewonnen van Borussia Mönchengladbach. Sindsdien wacht Schalke al 23 wedstrijden op een competitiezege. Deze week werd wel een bekerzege geboekt op 1. FC Schweinfurt 05, dat uitkomt op het 4de niveau.

Union Berlin - Arminia Bielefeld

Sheraldo Becker beleefde een heerlijke middag. De Nederlandse aanvaller maakte zijn eerste competitiedoelpunt voor Union Berlin, dat met 5-0 over Arminia Bielefeld heen walste en klimt naar een sensationele vierde plaats in de Bundesliga. Becker, oud-speler van ADO Den Haag en PEC Zwolle, is bezig aan zijn tweede seizoen in Duitse dienst.

Blikjesclub aan kop

De koppositie in de Bundesliga is voorlopig in handen van RB Leipzig, dat met 3-0 veel te sterk was voor SC Freiburg. Justin Kluivert bleef de hele wedstrijd op de bank. Leipzig (16 punten) wordt mogelijk later vandaag weer gepasseerd door Borussia Dortmund of Bayern München, die om 18.30 uur tegenover elkaar staan in Der Klassiker.