Dries Roelvink: Ronaldo imiteert mij met gele zwembroek

Dries Roelvink: Ronaldo imiteert mij met gele zwembroek

Harry Nijland • 16:58, 10-08-2015 / Laatste Update: 00:31, 13-12-2023

Zwembroekliefhebber en volkszanger Dries Roelvink (56) is erachter gekomen dat de Portugese profvoetballer Christiano Ronaldo (30) ook van de kleur geel houdt. Dries, die bekend staat om zijn voorliefde voor de knalgele zwemslip, zag foto's van Ronaldo met een soortgelijk broekje. Een manier om hem te imiteren, grapt de Amsterdammer.

De goedlachse Dries verblijft momenteel in het Spaanse Benálmadena aan de Costa del Sol. Daar kreeg hij te horen dat Ronaldo ook in een gele zwembroek is gesignaleerd. De Portugees heeft het broekje inderdaad in zijn kast hangen en werd ermee in mei op een boot in Miami vastgelegd.

,,Hij probeert me nu ook al na te doen'', aldus Dries, die het gele ding blijkbaar vaker voorbij ziet komen, via Facebook. Met zelfspot: ,,Precies 30 jaar leeftijdsverschil dus over 30 jaar wil ik met hem nog wel eens zo een foto nemen (ohh nee want dan ben ik 86 jaar!)'', luidt de update, gevolgd door lachende emoticons.

Twee maanden geleden droeg de Amsterdammer de betreffende gele Speedo voor het goede doel. Met de handen in de lucht gleed hij van de waterglijbaan in Aquaventura Slidepark van Avonturenpark Hellendoorn.

Lees ook: Video: ‘Voetballer geniet van ijskanon op achterwerk’.

Lees ook: Video: Mourinho woedend op bloedmooie verzorgster.

Lees ook: Kazim-Richards over Te Vrede: ‘Als ik hem tegenkom…’.