Everton komt sterk terug

admin • 01:25, 29-09-2015 / Laatste Update: 10:21, 13-12-2023

Everton heeft maandagavond op indrukwekkende wijze de competitiewedstrijd bij West Bromwich Albion (2-3) gewonnen. De ploeg van trainer Roberto Martinez keek na 54 minuten nog tegen een achterstand van 2-0 aan.

Voor de thuisploeg kwamen Saido Berahino en Craig Dawson tot scoren. Een minuut na de tweede treffer van West Bromwich opende Romelu Lukaku de score voor de bezoekers (2-1), die daarna op jacht gingen naar de overwinning. Dankzij treffers van Arouna Koné (ex-PSV en ex-Roda JC) en opnieuw Lukaku pakte Everton alsnog drie punten.

Everton klom naar de vijfde positie, op vier punten van koploper Manchester United. West Bromwich Albion belandde op de vijftiende plek in de Premier League.