Gehate werkweigeraar Gudelj gaat lullen met Ajax-bestuur
i

Pro Shots

Gehate werkweigeraar Gudelj gaat lullen met Ajax-bestuur

admin • 17:30, 15-11-2016 / Laatste Update: 10:19, 12-12-2023

Nemanja Gudelj is dat bankhangen bij Ajax helemaal zat. Hij gruwelde van zijn spiegelbeeld en besloot de confrontatie aan te gaan met trainer Peter Bosz. Dat verliep niet zo lekker voor de krachtpatster: hij werd uit de selectie gezet. Nu gaan de international van Servië en zijn zaakwaarnemer met het Ajax-bestuur praten over de toekomst.

Gudelj ging janken in plaats van voetballen en snikte dat 'ie een basisplaats wilde. Hij kon het niet meer opbrengen om zijn teamgenoten te zien voetballen. De media zorgden voor een steunende schouder, wat kwaad bloed zette bij de aanhang van de Amsterdammers. De F-Side noemde hem een 'zeikwijf'. Deze week moet Gudelj zich melden bij Jong Ajax.

Gesprekken

Vlado Lemic, de zaakwaarnemer van Gudelj, zal daarom binnenkort bij het Ajax-bestuur aanschuiven. Eerder kwam al naar buiten dat de 'motivatieproblemen' van Gudelj vooral een transfer moest forceren. Dat kan best gaan lukken: Gudelj is international en Lemic heeft een groot netwerk binnen het Europese voetbal, schrijft Voetbal International.

Het weekblad weet dat Lemic niet de enige zaakwaarnemer is die op bezoek komt in de Amsterdam Arena. Irchandly Bazoer komt ook langs. De zaakwaarnemer van de gelijknamige middenvelder gaat met Ajax praten over de hoogte van de transfersom. De middenvelder wordt onder andere door Barcelona gevolgd. Ajax verlangde eerder zo'n 20 miljoen euro voor Bazoer, op Gudelj zou Ajax in ieder geval geen verlies willen lijden. Hij kwam voor 6 miljoen over van AZ.