Guidetti treurt om mislukte overstap naar Celtic

Guidetti treurt om mislukte overstap naar Celtic

admin • 00:29, 03-09-2014 / Laatste Update: 14:16, 13-12-2023

GLASGOW - De overgang van John Guidetti naar Celtic leek in kannen en kruiken. De transfer van de oud-Feyenoorder van Manchester City naar Schotland kwam echter niet op tijd rond. Honderden fans buiten het stadion in Glasgow stonden tevergeefs te wachten op hun nieuwe held. Guidetti is er ziek van, Celtic houdt nog hoop op een goede afloop.

,,Het was totale chaos. Ik heb een dag lang geen hap door mijn keel gekregen", zegt Guidetti in het Zweedse Sportbladet. ,,Midden in de nacht stonden er honderden fans bij het stadion van Celtic. We moesten wachten, wachten, wachten. Uiteindelijk kwam het niet meer rond", voegt de spits er nog aan toe. Volgens diverse Schotse media liggen de papieren nu alsnog bij de FIFA. Die moet beoordelen of de transfer alsnog doorgang kan vinden.

Guidetti hoopt dit seizoen nog in het shirt van Celtic te kunnen spelen: ,,Ik hoop dat het nog rond komt, maar anders zit er niets anders op dan terug te keren bij City." Bij Feyenoord wist Guidetti in 23 duels twintig keer het net te vinden. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Stoke City. Daar kwam hij niet verder dan zes duels. De afgelopen twee seizoen had de Zweedse speler veel te kampen met blessures en een hardnekkige virusinfectie.