Hiljemark doeltreffend voor Palermo, Napoli verspeelt punten

admin • 19:27, 13-09-2015 / Laatste Update: 14:13, 08-01-2024

Napoli en Palermo hebben zondag allebei punten verspeeld tegen opponenten die doorgaans een simpele horde vormen voor de ploegen uit de (sub)top. Palermo kwam thuis tegen het gepromoveerde Carpi niet verder dan 2-2, terwijl Napoli met dezelfde cijfers gelijkspeelde bij Empoli.

Riccardo Saponara zorgde al na drie minuten voor 1-0 namens Empoli en weer drie minuten later was het alweer 1-1 via Lorenzo Insigne. In de achttiende minuut zette Manuel Pucciarelli de thuisploeg toch weer op voorsprong, waarna Allan even na rust gelijk maakte.

Oud-PSV'er Oscar Hiljemark zette Palermo na zes minuten nog op voorsprong. Via een eigen doelpunt van Roberto Vitiello werd het halverwege de eerste helft gelijk. Oudgediende Marco Borriello leek Carpi na een uur de eerste zege te bezorgen, maar twee minuten voor tijd maakte Uros Djurdjevic (oud-Vitesse) gelijk.