Jeugdspeler Argentinië valt uit raam tijdens potje FIFA
i

Screenshot Twitter

Jeugdspeler Argentinië valt uit raam tijdens potje FIFA

Harry Nijland • 17:49, 02-04-2015 / Laatste Update: 14:14, 13-12-2023

Thomas Conechny, die speelt voor Argentinië -17, is uit het raam gevallen tijdens het spelen van een potje FIFA 15. Gelukkig kan hij het na vertellen, want het had wel eens heel anders kunnen aflopen...

Conechny was met de Argentijnse jeugdploeg op pad voor een interland tegen Paraguay. 's Avonds in het hotel wilde hij even ontspannen en besloot om met zijn kamergenoot een potje FIFA 15 te spelen op de Playstation.

Overenthousiast

Tijdens het spelen ging het Conechny erg voor de wind en door zijn enthousiasme sprong hij achteruit, maar was even vergeten dat het raam open stond.

Gelukkig was er op dat moment een hotelmedewerker buiten aan het werk. "Ik was helemaal geschokt en rende naar hem toe om te kijken wat er gebeurd was", zegt medewerker Fabian Puente tegen The Mirror. "Het was duidelijk dat hij veel pijn had. Gelukkig ben ik getraind om eerste hulp te verlenen, zodat ik gauw kon checken of hij zwaargewond was."

'Geluk gehad'

Dit was gelukkig niet het geval. Puente: "Afgezien van een paar snijwonden, blauwe plekken en twee gekneusde enkels was hij helemaal in orde. Hij was wel heel erg in shock, maar dat is natuurlijk logisch. Gelukkig kon hij in het ziekenhuis weer worden opgelapt."

"Hij heeft heel veel geluk gehad dat zijn kamer op de eerste verdieping lag, anders had hij het niet overleefd", aldus de hotelmedewerker.