Joep van den Ouweland terug in selectie FC Oss

Joep van den Ouweland terug in selectie FC Oss

18:56, 13-08-2015 / Laatste Update: 07:39, 13-12-2023

OSS - Middenvelder Joep van den Ouweland zit na een knieblessure weer bij de selectie van FC Oss voor het duel met VVV aanstaande vrijdag. De Ossenaren missen daarentegen wel rechtsback Jochem Jansen, die met knieklachten kampt. 

"Ik trainde vorige week alweer met de groep, maar toen was het nog te vroeg om te spelen. Ik ben fit", zegt Van den Ouweland, die vier weken geleden aan zijn knie werd geopereerd. Hij start vermoedelijk nog niet direct in de basiself. Trainer Reinier Robbemond deelde op de training hesjes uit aan middenvelders Raies Roshanali, Dennis Janssen en Fatih Kamaci.

Rechtsback Jansen had na afloop van het duel met FC Emmen al last van zijn knie en zit morgen niet bij de selectie; Lorenzo Piqué speelt op zijn plek. Irvingly van Eijma is geblesseerd en  Jeffrey Ket mist het duel met VVV vanwege de rode kaart die hij kreeg tegen Emmen.

Vermoedelijke opstelling FC Oss: Hengelman; Piqué, Balk, Stuij van den Herik, Van der Sluijs; D. Janssen, Kamaci, Roshanali; Bakx, Conneh, Fortes.

Lees ook: Nederlandse amateurclub aast op mooie verzorgster van Chelsea.

Lees ook: ‘Ajax wordt kampioen van Nederland’.

Lees ook: Mourinho verbant knappe clubarts na ruzie in dug-out.