Juve in extremis langs Torino

admin • 21:30, 31-10-2015 / Laatste Update: 09:32, 13-12-2023

Juventus heeft zaterdagavond in de Serie A ternauwernood gewonnen van stadgenoot Torino. De sukkelende titelhouder leek op eigen veld genoegen te moeten nemen met 1-1. De Colombiaan Juan Cuadrado, die al in de elfde minuut de geblesseerde Sami Khedira verving, maakte diep in de extra tijd alsnog het winnende doelpunt voor de thuisploeg: 2-1.

Juventus kwam door een treffer van Paul Pogba in de eerste helft op voorsprong. Cesare Bovo maakte kort na de rust gelijk.

Met vijftien punten uit elf duels klom Juventus voorlopig naar de tiende plaats. Torino zakte met evenveel punten naar de elfde plek. Juventus speelt dinsdag in Duitsland tegen Borussia Mönchengladbach voor de Champions League.