Mats Seuntjens: 'Na afloop drinken we samen een pilsje van NAC om samen de overwinning te vieren'

Mats Seuntjens: 'Na afloop drinken we samen een pilsje van NAC om samen de overwinning te vieren'

admin • 19:19, 02-10-2015 / Laatste Update: 03:50, 13-12-2023

Mats Seuntjens neemt het vrijdagavond met NAC op tegen VVV-Venlo. Bij de Limburgers staat dit seizoen Ralf Seuntjens (26) onder contract, de oudere broer van Mats (23). Het is de eerste keer dat de twee in het betaalde voetbal tegen elkaar in actie komen. 

"Hij is het die me leert om sterk te zijn. Niet alleen in het voetbal, maar bij alles in het leven", zegt Mats Seuntjens over VVV-spits Ralf Seuntjens. 

Aan Mats blijft het imago kleven dat hij nonchalant oogt, net of hij niet alles geeft. Zijn broer Ralf hierover: "Je hebt altijd van die mensen die een bepaalde speler niet mogen. Sommigen haten Mats. Ik houd hem voor dat dat vaak mensen zijn die zelf niets van het leven kunnen maken. Maar ik weet ook hoe Mats soms oogt. Hij beweegt flegmatiek. Dat geeft hem een bepaalde uitstraling, maar als je hem een tellertje meegeeft, sta je ervan te kijken hoeveel meters hij aflegt op het veld."

Vrijdagavond treffen ze elkaar, een duel dat NAC moet winnen om weer in een goede flow te komen. "We gaan vol voor de winst", zegt Mats. "Maar na afloop drinken we samen gewoon een pilsje om de overwinning van NAC te vieren."

Lees ook: Cristiano Ronaldo: "Ik weet dat ik een klootzak ben"

Lees ook: Iran laat geslacht van alle ‘vrouwen’ nationale elftal testen

Lees ook: LOL: Heracles grapt vlak voor het duel tegen Heerenveen over ‘terugkeer’ Alves