Neymar en Cavani zijn nog steeds afwezig en dus bezorgt Mbappé PSG maar weer de overwinning

AFP

admin • 20:45, 02-03-2019 / Laatste Update: 10:51, 15-01-2024

Hij doet het wéér! Kylian Mbappé presteert als een malle en heeft Paris Saint-Germain nu alweer een overwinning bezorgd in de Ligue 1. De 20-jarige aanvaller scoorde 2 goals en verzekerde PSG zo van de zege bij SM Caen: 1-2.

SM Caen was kort na rust op voorsprong gekomen via Rodrigue Ninga, maar dat duurde niet lang. Nu Neymar en Edinson Cavani nog steeds geblesseerd zijn, moest en zal Mbappé zijn ploeg bij de hand nemen. Dat lukte, want 3 minuten na de 1-0 schoot 'ie vanaf de penaltystip de 1-1 binnen.

De jonge Fransman werd pas écht de matchwinner toen hij in de 87ste minuut de 1-2 binnen tikte, na een gekraakt schot van Thomas Meunier. Mbappé kreeg de bal vlak voor de doellijn precies voor zijn voeten en kon zo makkelijk zijn 24e goal van dit seizoen maken. Vorige week tegen Nîmes (3-0) prikte hij ook al 2 keer.