'Nog actieve Afrikaanse profvoetballer roste ex-vriendin gruwelijk in elkaar'
i

VI Images

'Nog actieve Afrikaanse profvoetballer roste ex-vriendin gruwelijk in elkaar'

admin • 15:26, 26-03-2018 / Laatste Update: 21:16, 05-01-2024

Een opmerkelijk en schokkend bericht maandag in de Franse sportkrant l'Equipe. Daarin stelt een Franse vrouw, die zichzelf Myriam noemt, dat ze zwaar is mishandeld door haar ex-vriend. Het zou om een profvoetballer uit Afrika gaan die nog altijd zijn geld met voetbal verdient.

Begin februari nam de mishandelde vrouw, die niet echt Myriam heet, contact op met l'Equipe omdat ze haar verhaal wilde doen. Ze vertelde dat de voetballer haar vaak fysiek mishandelde. Daarop ging ze in ieder geval bij hem weg, maar ondernam ze geen vervolgstappen.

"Ik weet dat hij ook zijn nieuwe vriendin slaat en dat hij haar ook klappen heeft gegeven tijdens haar zwangerschap. Ik weet dat omdat telkens wanneer hij haar slaat, zij de trein neemt om bij haar schoonvader (de vader van de speler dus) te gaan. Dat heeft de zijn vader me zelf verteld, want ik heb nog contact met hem. Ik heb jullie redactie gecontacteerd omdat ik schrik heb dat hij iemand gaat vermoorden."

"Misschien doe ik op een dag mijn verhaal wel aan de rechter, maar ik vrees voor de gezondheid van mijn zoon en ook voor die van mij. Want hij is echt gevaarlijk." Wie de speler is, maakte l'Equipe niet bekend.