Othman El Kabir verliest, maar scoort geweldig doelpunt tegen Tonny Vilhena (video)

Trevor Wagener • 17:44, 01-09-2019 / Laatste Update: 02:15, 06-01-2024

In de Russische Premjer Liga eindigde het duel tussen Ural en Kuban Krasnodar in een 2-4 overwinning voor die laatste club. Daar staat Tonny Vilhena sinds deze zomer onder contract, terwijl Othman El Kabir - het broertje van pechvogel Moestafa - al enige tijd bij Ural speelt.

En dat doet hij best aardig. De voorbije weken moest El Kabir helaas toekijken vanwege een spierblessure. Nu hij terug is drukte hij meteen zijn stempel op de wedstrijd door zijn visitekaartje af te geven.

Goeiemorgen

Bij een 1-2 stand in het voordeel van Krasnodar besloot de buitenspeler naar binnen te dribbelen en verwoestend uit te halen. Met succes! De bal ging heerlijk in de kruising.

Helaas voor El Kabir en zijn ploeggenoten was Kuban toch een maatje te groot: Vilhena en co wonnen uiteindelijk met 2-4. De 28-jarige El Kabir, geboren in Amsterdam, speelde in Nederland nooit in het hoogste niveau. Na jaren op een lager niveau te hebben gespeeld in Zweden, kwam hij in 2016 terecht bij Djurgardens. Via die grote club maakte hij de transfer naar Rusland.