'Pirlo in beeld bij Inter en City, Klopp polst Gerrard voor sensationele terugkeer'

'Pirlo in beeld bij Inter en City, Klopp polst Gerrard voor sensationele terugkeer'

admin • 14:37, 04-11-2015 / Laatste Update: 08:13, 13-12-2023

Frank Lampard en David Beckham lieten in het verleden zien na een seizoen in de Amerikaanse MLS nog van waarde te kunnen zijn in de Europese topcompetities. Volgens Britse en Italiaanse media hebben een aantal grote clubs interesse om Andrea Pirlo en Steven Gerrard te verleiden tot een terugkeer.

We zien het de laatste jaren steeds vaker: topvoetballers die afbouwen in de Amerikaanse competitie om in januari, als er in de MLS niet wordt gevoetbald, weer te worden uitgeleend aan Europese clubs. Andrea Pirlo zou volgens La Gazzetta dello Sport in beeld zijn om voor enkele maanden te verkassen naar Internazionale. Volgens de Daily Mirror krijgt Inter concurrentie van Manchester City in de strijd om de inmiddels 36-jarige Italiaan. Pirlo verruilde Juventus afgelopen zomer voor New York City FC.

Klopp belt Gerrard

Ook voor Steven Gerrard zit het seizoen erop, nadat zijn club LA Galaxy verrassend werd uitgeschakeld in de play-offs. De Engelse krant The Independent kwam woensdag met het meest opmerkelijke bericht door de middenvelder te linken aan een terugkeer naar Liverpool. Manager Jürgen Klopp zou het clubicoon zelfs al via de telefoon hebben gepolst.

Lees ook: Ronaldo op het matje geroepen door voorzitter Real (video)

Lees ook: Spelersbus ManUnited vertrekt zonder Memphis

Lees ook: PSV-fan maakt zich zorgen om 3 punten in bagage, KLM biedt oplossing