Ramselaar zet krabbel onder nieuw contract FC Utrecht

Ramselaar zet krabbel onder nieuw contract FC Utrecht

admin • 21:05, 17-09-2015 / Laatste Update: 04:11, 13-12-2023

FC Utrecht-aanvaller Bart Ramselaar heeft een handtekening gezet onder een nieuw, opgewaardeerd contract tot 2019. De 19-jarige Amersfoorter stond nog onder contract tot 2017. AD Sportwereld meldde vorige week al dat de deal rond was, nu is er ook daadwerkelijk getekend.

Trainer Erik ten Hag is blij dat Ramselaar is vastgelegd. ,,Bart heeft enorm veel potentie en laat dat nu ook zien op het hoogste niveau. Hij is nog jong, moet nog veel leren. Maar dat hij over een grote dosis voetballend vermogen beschikt, mag duidelijk zijn. We zijn erg blij dat we hem langer hebben kunnen binden en hij bij FC Utrecht succesvol wil worden."

Trots

De middenvelder zelf is trots. ,,Het is fantastisch dat mij de gelegenheid wordt geboden om voor vier jaar te tekenen bij mijn club, want dat is FC Utrecht", zegt Ramselaar, die dit seizoen in vijf competitieduels tweemaal doel trof.,,Als je in de opleiding speelt, kijk je uit naar het moment dat je in het eerste elftal mag spelen. In volle stadions. Dat maak ik nu mee, dat is geweldig. Daar geniet ik met volle teugen van.''

Lees ook: Verstappen verliefd op Zweedse

Lees ook: Cristiano Ronaldo maakt filmdebuut: scènes met Braziliaanse actrice en bikinimodel

Lees ook: Nainggolan zegt sorry na gruwelblessure Rafinha