Real zegt nee tegen ruim 140 miljoen euro voor Bale

Real zegt nee tegen ruim 140 miljoen euro voor Bale

Harry Nijland • 09:44, 04-08-2015 / Laatste Update: 03:14, 13-12-2023

Real Madrid heeft deze zomer twee keer een bod van Manchester United op Gareth Bale afgeslagen. De ploeg van Louis van Gaal zou volgens The Sun zeker 100 miljoen pond (142,3 miljoen euro) voor de snelle Welshman over hebben.

Real nam Bale twee jaar geleden over van Tottenham Hotspur. De Koninklijke legde toen 94 miljoen euro voor hem neer. De kans lijkt echter klein dat de Welshman vertrekt.

Real Madrid-trainer Rafael Benítez verwacht namelijk niet dat zijn aanvallers Gareth Bale en Karim Benzema dit seizoen nog zullen vertrekken bij de club. Beide spelers werden gelinkt aan teams uit de Premier League, maar Benítez is vrij zeker. ,,Ik ga niet eens praten over aanbiedingen."

Benítez: ,,Alles gaat goed en Bale gaat een goed seizoen draaien bij ons, daar ben ik zeker van. Gareth is een geweldige speler voor ons en ik weet dat hij hier ook blij is." De Spaanse coach gaat ook in op de vraag of Benzema blijft. ,,Ik denk ook dat Benzema bij ons blijft. Ik ben heel blij met hem", zegt hij tegen Marca.

Lees ook: Romario wordt verdacht van fraude