Reservedoelman Achilles'29 snijdt stuk vinger af

Reservedoelman Achilles'29 snijdt stuk vinger af

admin • 20:22, 17-10-2014 / Laatste Update: 16:14, 13-12-2023

GROESBEEK - Achilles’29-trainer François Gesthuizen heeft tegen De Graafschap voor het eerst sinds een aantal weken weer 7 fitte voetballers op de bank. Met de terugkeer van Stefan Maletic en Steven Edwards, beiden aangehaakt na een blessureperiode, valt er voor de coach zaterdag (19.45 uur) weer wat te kiezen.

Ondanks de extra opties lijkt Gesthuizen voor het duel in Doetinchem nog wel de voorkeur te geven aan de ploeg die er de laatste 4 wedstrijden stond. „We hebben een redelijke serie neergezet, zeker voetballend. Ik zie geen reden om het nu ineens om te gooien. Maar we hebben voorin en achterin verschillende optie. Dat is alleen maar lekker voor een trainer”, zegt Gesthuizen.

Ongelukje

Reservedoelman Simon van Beers ontbreekt in Doetinchem. Hij heeft het randje van een vinger afgesneden bij een ongelukje thuis. Richard Verwoert, 3de keus en normaal keeper in het 2de elftal, zit daarom op de bank.

Gescheurde knieband

Daan Paau heeft afgelopen week voor het eerst in lange tijd weer meegetraind bij de Groesbeekse eerstedivisieclub. Zijn rentree laat nog wel even op zich wachten. Levi Raja Boean ontbreekt voorlopig nog, hij ligt er met een gescheurde knieband 6 tot 8 weken uit. Verder revalideren Tim Konings, Tim Sanders en Daniël van Straaten nog. Zij liggen er al langer uit.

Vermoedelijke opstelling Achilles: Ter Wielen; Verhoeven, Dingil, Zeller, Van de Groes; Sürmeli, Kaak, Worm, Van Steen, Hendriks, Thoone.