Ronaldo tijdens volkslied: Je zingt te snel (video)

Ronaldo tijdens volkslied: Je zingt te snel (video)

Harry Nijland • 00:00, 14-06-2015 / Laatste Update: 04:56, 13-12-2023

Cristiano Ronaldo heeft op het veld de regie graag in handen. Zelfs tijdens het zingen van het Portugese volkslied houdt de aanvoerder zijn ploeggenoten scherp, zo bleek voor de aftrap van de interland tegen Armenië. Keeper Rui Patrício werd door de vedette van Real Madrid tot de orde geroepen omdat hij het volkslied te snel zong.

Het is niet voor het eerst dat een zingende Ronaldo de gemoederen op Twitter bezighoudt. Voor de halve finale van de Champions League tegen Juventus baarde de Portugees opzien door de CL-hymne mee te zingen.

Ronaldo dirigeerde zijn ploeg in Yerevan naar een zwaarbevochten 3-2 overwinning. De superster tekende voor alle Portugese doelpunten en schroefde zijn doelpuntenaantal voor de nationale ploeg op naar 73.

Niet alleen door zijn gevoel voor ritme en goals stond Ronaldo in het middelpunt van de belangstelling. Voor de aftrap bestormden een aantal jonge Armeense fans het veld op om hun held een knuffel te geven. Dat warme welkom werd door Ronaldo beloond met een snelle handtekeningensessie.