'Smulders in beeld als technisch directeur NAC'

'Smulders in beeld als technisch directeur NAC'

admin • 17:48, 28-10-2015 / Laatste Update: 05:06, 13-12-2023

Hans Smulders is kandidaat om technisch directeur te worden bij NAC Breda. Volgens Omroep Brabant heeft de directie van de Bredanaars al een eerste gesprek achter de rug met de technisch manager van FC Eindhoven.

Smulders, die bekend staat om zijn goede netwerk in België, was afgelopen zomer ook in beeld als technisch directeur van Roda JC. Onder zijn leiding werkte Eindhoven zich op tot een subtopper in de Jupiler League. Vorig seizoen werd de club knap tweede.

Geen namen

Fox Sports meldde dinsdag dat Edwin de Kruijff en Mario Captein als mogelijke nieuwe 'td' in beeld zouden zijn. De Kruijff is momenteel werkzaam bij FC Utrecht maar verlaat die club aan het eind van het kalenderjaar. Captein is algemeen directeur bij Helmond Sport, maar hij liet BN DeStem weten dat hij niet door NAC is benaderd en dat er niets speelt. De Kruijff wil niet reageren. Hetzelfde mediabeleid hanteerde de nieuwe hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen vanaf het moment dat zijn naam viel bij NAC. NAC zelf gaat, net als tijdens de zoektocht naar de nieuwe trainer, niet in op namen.

Lees ook: Vriendin doodsbang bij Max Verstappen in de auto (video)

Lees ook: Hamilton: ‘Verschrikkelijk om teamgenoot van mij te zijn’

Lees ook: Schalke-speler Geis krijgt donkerrood na doodschop (video)