Verhaegh valt vroeg uit bij Augsburg

20:38, 08-02-2015 / Laatste Update: 15:33, 13-12-2023

AUGSBURG - Paul Verhaegh is zondag al vroeg uitgevallen in het duel van zijn FC Augsburg tegen Eintracht Frankfurt. De aanvoerder van de thuisploeg moest zich na achttien moeten laten vervangen met een kuitblessure. Hij zag daarna van buiten de lijnen hoe zijn ploeg een 2-0 voorsprong uit handen gaf. Het duel eindigde in 2-2.

Ragnar Klavan (ex-AZ) zette Augsburg al na zeven minuten op voorsprong. Na het uitvallen van Verhaegh breidde Raul Bobadilla de voorsprong uit naar 2-0. Frankfurt kwam in blessuretijd van de eerste helft nog terug tot 2-1 via Stefan Aigner. Alexander Meier zorgde er in de zeventigste minuut voor dat beide ploegen een punt overhielden aan de wedstrijd.

Door de remise verzuimde Augsburg de derde plaats over te nemen van Schalke 04. Beide ploegen hebben nu 34 punten, maar Schalke heeft een beter doelsaldo.