Vitesse-selectie bedankt fans: gratis kaartje voor seizoenkaarthouders
De selectie van Vitesse na de overwinning op Excelsior / ANP Gerrit van Keulen

Vitesse-selectie bedankt fans: gratis kaartje voor seizoenkaarthouders

16:43, 26-02-2024 / Laatste Update: 17:19, 26-02-2024

Vitesse draait geen geweldig seizoen, maar ondanks dat is er volgens de club nog steeds een trouwe achterban aanwezig. De selectie van Vitesse vond het dan ook tijd voor een bedankje richting de fans in de vorm van een gratis ticket.

Voor de wedstrijd Vitesse tegen Almere City op zaterdag 16 maart, kunnen de seizoenkaarthouders van Vitesse een leuk mailtje in hun inbox verwachten. Als bedankje voor de onvoorwaardelijke steun die de supporters de afgelopen maanden hebben geleverd, wil de selectie van Vitesse één gratis ticket ter beschikking stellen voor iedereen met een seizoenkaart.

De trouwe achterban is volgens Vitesse nog altijd aanwezig: 'Uitverkochte uitvakken, de grens van 10.000 seizoenkaarthouders gepasseerd en gemiddeld 16.000 Vitessenaren aanwezig bij thuiswedstrijden', zo is te lezen op hun website.

Vitesse bevindt zich in een lastig pakket en er dreigt degradatie met de huidige plek op de Eredivisie ranglijst. Door de winst van afgelopen weekend op Excelsior, loopt de club uit Arnhem iets in op de zestiende plek. Met de gratis ticket actie hoopt de selectie en staf op een 'goedgevuld en kolkend GelreDome' voor wat extra support.