Young Boys en Guingamp pakken laatste tickets

Young Boys en Guingamp pakken laatste tickets

00:10, 12-12-2014 / Laatste Update: 10:51, 15-01-2024

BERN - De Zwitserse club Young Boys heeft zich op het nippertje verzekerd van Europese overwintering. In een rechtstreeks duel met Sparta Praag pakte Young Boys donderdag het tweede ticket in groep I, met dank aan een benutte strafschop van Guillaume Hoarau en een treffer in blessuretijd van Renato Steffen (2-0). Napoli, al zeker van de groepswinst, sloot af met een overtuigende zege op Slovan Bratislava: 3-0. Dries Mertens maakte het eerste doelpunt en werd na een uur afgelost door Jonathan de

In groep K pakte de Franse club Guingamp het tweede ticket achter Fiorentina door winst bij PAOK: 1-2. Claudio Beauvue was de held van Guingamp in Thessaloniki met twee doelpunten. Bij PAOK viel Hedwiges Maduro in, net als Maarten Martens. Het duel stond onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.

Aalborg uit Denemarken bekert ook door, ondanks een afsluitende nederlaag bij Rio Ave (2-0). Omdat groepswinnaar Dinamo Kiev met 2-0 te sterk was voor Steaua Boekarest, bleef Aalborg op de tweede plek staan.

EPA