'Zenit wil Falcao uit lijden verlossen'

'Zenit wil Falcao uit lijden verlossen'

admin • 08:39, 27-10-2015 / Laatste Update: 04:38, 13-12-2023

Radamel Falcao kan op zeer korte termijn vertrekken bij Chelsea. De Colombiaanse spits beleefde vorig jaar een verloren seizoen bij Manchester United en ook dit seizoen zit hij bij Chelsea vaker op de bank dan dat hij in het veld staat. Andre Villas-Boas, die Falcao trainde in zijn succesjaar bij FC Porto (2010-2011) wil de aanvaller uit zijn 'lijden' verlossen.

Zenit

Villas-Boas is momenteel de trainer van de Russische club Zenit St. Petersburg en wil Falcao volgens One World Sports graag een half jaar huren van de Londense club. De Portugees kan Falcao Champions League-voetbal beloven. Zenit lijkt, met nog 3 wedstrijden te spelen in de groepsfase, al verzekerd van overwintering in het kampioenenbal.

Champions League

Zenit heeft nog geen punt verloren en staat met 9 punten aan kop in groep H. Valencia volgt met 6 punten op plek 2 en zowel Olympique Lyon als AA Gent heeft pas 1 punt. De eerste twee ploegen gaan door naar de knockout-fase.

Falcao speelde tot nu toe pas 200 minuten voor de Londense ploeg. Hij startte maar 1 keer in de basis en scoorde ook maar één doelpunt in dienst van José Mourinho.

Lees ook: Touzani deelt panna’s uit bij Juventus-jeugd

Lees ook: Marathonloper wordt tweede zonder te zweten

Lees ook:  Schalke-speler Geis krijgt donkerrood na doodschop (video)