Feestende Lando Norris gehavend na uitzinnig bootfeestje met Martin Garrix op Koningsdag
Lando Norris © Getty Images en Twitter.

Feestende Lando Norris gehavend na uitzinnig bootfeestje met Martin Garrix op Koningsdag

15:25, 28-04-2024 / Laatste Update: 16:23, 02-05-2024

Formule 1-coureur Lando Norris heeft Koningsdag 2024 doorgebracht in Amsterdam. Hij was één van de gasten in de boot van dj Martin Garrix. De huidige nummer vijf van het F1-kampioenschap danste en feestte, gehuld in deels oranjekleurige kleding. Maar het lijkt erop dat er op de Amsterdamse grachten ook een ongelukje plaatsvond.

Op foto's die op sociale media rondgaan, is te zien dat de Brit verband op zijn gezicht heeft. Het lijkt te gaan om een kwetsuur aan neus. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is.

Het lijkt er overigens wel op dat de Britse Formule 1-coureur geen zware verwondingen heeft opgelopen. Op een foto met twee fans is hij te zien zonder het verband en lijkt er een sneetje in zijn neus terecht te zijn gekomen. Norris lijkt dus in aanraking te zijn gekomen met iets scherps.

Wie weet heeft Norris ook Tinder op zijn telefoon aangeslingerd. Dat deed hij namelijk in 2022, toen hij in het land was voor de Dutch Grand Prix.

Max Verstappen

Norris is dikke maatjes met F1-collega Max Verstappen. Na de GP van China mocht hij instappen in de privéjet van de Nederlander. Doordat Norris een Belgische moeder heeft, spreekt hij een paar woordjes Vlaams.