Zelfs als autoverkoper is Max succesvoller dan vader Jos

12 januari 2017

ANP

Max Verstappen is een stuk succesvoller dan zijn vader, zo veel is duidelijk. Het enige waarin Jos zijn zoon eigenlijk nog overtreft, is het aantal kilometers grind dat hij maakte tijdens zijn carrière. Maar nu blijkt dat Max zelfs op het gebied van het verkopen van auto's beter bezig is dan zijn pa. Waar Max zijn bolide binnen 1 dag verkocht, staat de oude wagen van Jos nog altijd te koop.


Het betreft de Arrows A21, waarmee 'ozze Jos', zoals ze hem in Limburg liefkozend noemen, in 2000 de circuits van de Formule 1 probeerde te veroveren. Het gaat om het originele model en je kunt zo instappen. Na het aftikken van 340.000 euro natuurlijk.

De motor die erin zit is overigens niét de motor waarmee Jos zijn rondjes draaide, maar een iets ouder modelletje, weet Motorsport. Het gaat om een Hart 3.0 V10 uitvoering, die voor de veiligheid niet meer dan 17.000 toeren per minuut kan maken.

Overigens staat de auto al sinds juni 2015 te koop, dus echt storm loopt het vooralsnog blijkbaar niet...

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht