Dapper tiental Sporting verliest door invaller van Real (video)

admin • 23:38, 22-11-2016 / Laatste Update: 21:32, 12-12-2023

Sporting Portugal leek voor een gigantische verrassing te zorgen door Real Madrid op gelijke hoogte te houden, maar vlak voor tijd brak Karim Benzema de ban. In Lissabon werd het 1-2.

Sporting speelde de hele wedstrijd op de aanval en Real was niet in beste doen. De Portugezen kwamen echter ongelukkig op achterstand door een intikker van Raphaël Varane halverwege de eerste helft.

Na Rust kreeg Sporting eindelijk loon na werken en door een handsbal van Fábio Coentrão werd de bal in Lissabon op de stip gelegd. Aanvoerder Adrien Silva was vanaf 11 peter ijskoud en liet Keylor Navas compleet kansloos.

Na de gelijkmaker zocht de thuisploeg nog via verschillende aanvallen de voorsprong, maar de Paarse muur van Real hield redelijk eenvoudig stand. In de counter wist Karim Benzema Real alsnog de winst te bezorgen. Hij kopte van een meter of 10 raak.