Chelsea geeft Koeman flink pak slaag op Stamford Bridge

admin • 21:37, 05-11-2016 / Laatste Update: 16:51, 05-01-2024

Ronald Koeman heeft zaterdagavond een dikke nederlaag geleden met Everton. Op bezoek bij Chelsea was het kansloos op Stamford Bridge: 5-0. Al voor rust hadden de Londenaren er 3 in liggen. Grote man was Eden Hazard met 2 goals.

Chelsea besliste de pot in 2 minuten. Niemand minder dan de Belgische vedette Eden Hazard prikte in de 19e minuut. Nog geen minuut later was het Marcos Alonso die de score verdubbelde. Kort voor rust deed spits Diego Costa Everton nog meer pijn door de derde te scoren.

Weer Hazard

Na de rust denderde Chelsea door. De ploeg van Antonio Conte was nadrukkelijk op zoek naar een monsterscore en vond die uiteindelijk ook. Via wederom Hazard werd het 4-0 in de 56e minuut. En het feestje werd compleet gemaakt door Pedro Rodriguez die in de 65e minuut bijdroeg aan het doelpuntenfestijn: 5-0.