Xavi rekent op contractverlening Messi: ‘Zijn hart ligt in Barcelona’

16 januari 2017

ProShots

Bij Barcelona wordt er van alles aan gedaan om Lionel Messi een nieuw contract te laten tekenen. Natuurlijk willen ze graag dat hij blijft, maar er zijn er nog wat haken en ogen die het allemaal wat bemoeilijken. Oud-teamgenoot Xavi Hernandez heeft veel vertrouwen in een nieuw contract voor de Argentijn.


Op dit moment kan Barcelona de Argentijn nog geen nieuw contract aanbieden vanwege een aantal regels die het bemoeilijken. Xavi twijfelt er niet aan of Messi bijtekent in Barcelona. "Echt niet", zegt Xavi tegen FOX Sports. "Er zal altijd wel wat ruis op de lijn zijn als het over Messi gaat. Hij is natuurlijk de beste speler ter wereld en er wordt daarom veel over hem geschreven. Maar er worden vaak dingen geschreven die helemaal niet waar zijn."

Relatie
Er gingen genoeg geruchten rond dat Messi nog meer geld in het buitenland kon verdienen. Clubs met miljardairs als eigenaren hebben weleens veel geld geboden op de Argentijnse superster. "Maar zijn hart ligt in Barcelona", aldus Xavi. "Het is een liefdesaffaire tussen hem en Barcelona. Een relatie die ik nog wel een paar jaar stand zie houden", vertelt de oud-international van Spanje overtuigend.

Lionel Messi is in topvorm. Hij maakte afgelopen weekend tegen Las Palmas zijn 13e doelpunten in de laatste 12 wedstrijden. Daardoor komt zijn totaal dit seizoen op 26 (alle competities).

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht